Välkommen!

Vad roligt att ni vill stanna tiden och investera i minnen som aldrig bleknar. Jag skulle vilja veta lite mer om dig och ditt barn men framförallt vill jag berätta mer för di hur en fotografering med mig går till.

Tillsammans kommer vi fram till i vilken miljö fotograferingen ska utspela sig, vilken känsla vi ska bygga under den stund vi ses. Du väljer själv om du vill ha en hemma fotografering, lämpar sig om du har mycket små barn eller vill undvika allt för mycket kläder. Ska vi vara utomhus så lämpar sig olika platser olika bra, jag har självklart mina guldkorn. Har ni något eget förslag tar jag gärna emot detta, då besöker jag själv platsen innan vi ska ha vår fotografering, allt för att ljus och fysiska förhållanden ska bli de bästa inför vårt möte. Skulle det vid avtalad tid visa sig att vädret inte är på vår sida så bokar vi självklart om till ett annat tillfälle.


Såhär går en fotografering till

När vi träffas för att genomföra er fotografering kommer jag ha ett till stor del dokumentärt arbetssätt för att fånga naturliga rörelser och ögonblick hos dig och ditt barn. Du kommer få knyta upp, sela i, vagga, gå och vi försöker finna poser som känns naturliga för både dig och ditt barn.

Har du även äldre syskon så är de självklart välkomna även de. Jag fångar gärna samspelet mellan dina barn, kanske hjälper de till att hålla svansarna till sjalen. Vill du ha med ett syskon kan det vara bra att en annan vuxen är med under fotograferingen för att hjälpa till med det barn som inte blir buret.


För att fånga stunden har jag ett dokumentärt fotograferande som fångar det som sker, samspelet mellan människor och omgivningen. Genom ett berättande bildspråk fångar jag det som händer och jag kommer inte i huvudsak vara med och derigera i den scen som utspelar sig. De naturliga stunderna kommer att blandas med viss posering för att fånga bilder ur speciella vinklar. Från gör jag ett urval och bearbetar varje enskild bild för att rätt känsla ska finnas vi varje ögonblick.


Vad händer sen?

Efter avslutad fotografering kommer jag ta med mig det vi fångat tillsammans göra ett urval och bearbeta dem, det är två veckors leveranstid tills ni får ta del av vad vi skapat. 

Utifrån det urval av bilderna jag tagit fram och bearbetat kommer ni att kunna välja ut vilka fem bilder ni önskar. Vill ni ha flera bilder utöver de fem som ingår har ni möjlighet att köpa till dessa. Efter ni fått tillgång att ladda ner de bilder ni valt och eventuell betalning är erlagd för extra bilder har ni full rättighet att dela bilderna på sociala medier, egen hemsida, blogg, email m.m. 

Vid köp av extra bilder kan betalning ske via Swish eller faktura. Jag fakturerar idag via vårat familjeföretag PeO Ljungquist AB, vid fakturering ska betalning ske inom 14 dagar. När full betalning erlagd får ni tillgång till bilderna från fotograferingen. 


Ansökningstiden har gått ut

Välkommen in på min hemsida för att boka din fotografering

Se mer från mig

Följ mig på Instagram