Drömmer du om en fotografering?


EN GÅNG OM ÅRET GENOMFÖR JAG EN FOTOGRAFERING HELT ANPASSAT EFTER DIN PLÅNBOK. DETTA ÄR MITT SÄTT ATT GE TILLBAKA, GE TILL NÅGON SOM BEHÖVER, GE TILL NÅGON SOM DRÖMMER MEN JUST NU INTE HAR MÖJLIGHET.


Genom att fylla i nedan formulär ansöker du till att få en fotografering till en kostnad för 1 krona. Ansök till att fånga just er berättelse eller kanske tycker du att någon annan är värd att konservera sina minnen.


Jag tror på att ge tillbaka och att ge vidare. Det finns få bilder på mig tillsammans med min mamma, eller bilder på mig och familj. De jag har är bland det ligger mig väldigt nära hjärtat. Jag har kunskapen och möjligheten att kunna ge den gåvan till någon annan och därför är detta en viktig och självklar del i min verksamhet.


Är du den som inte sätter dina drömmar i första rummet, den som tänker inte ska väl jag, den som i vanliga fall aldrig fyller i nått sånt här. Idag är den dagen du tar dig ett steg närmare din dröm.


Du är välkommen att ansöka om du:

  • Anser att du inte har de ekonomiska medel för att betala fullt pris för en fotografering där du står i livet just nu.


Du kommer få mejl med information om när jag väljer vem som blir utvald, kommande nyheter och händelser.

Mer information om hur personuppgifter och kontaktuppgifter sparas och hanteras hittar du längst ner på sidan.

Hur hanterar jag dina personuppgifter? Läs mer här