Human Design | Boka en reading


Oavsett om du står i början av livet eller har lång livserfarenhet är mitt mål med vår läsning av din karta att du ska få en djupare förståelse för dig själv. Med den förståelsen hitta strategier att navigera dig framåt genom livet, vem du är och vad du har att bidra med i världen.


Att gå på djupet i vad som gör just dig till den du är och prata om livet, var livet gör avtryck både i och utanför oss är det jag brinner för. Genom at varva Human Design med et språk förankrat i det vardagliga livet får du praktiska exempel på hur din energi arbetar i dig. Vad är det som är du enligt Human Design alltså. Vi ser på var i kartan som du kan påverkas mest av din omgivning och hur just du ska navigera enligt din strategi genom livet.


Oavsett om du väljer att göra din reading digitalt via zoom, få din reading mejlad eller komma till mitt lilla torp utanför Örebro går jag igenom samma sak när jag läser din karta. Så välj det upplägg som passar dig bäst.


DIGITAL READING LEVERERAD VIA MEJL; En digital Human Design reading av din egen personliga karta skickad till via mail. I din reading går jag igenom grunden i din Human Design.


READING VIA ZOOM ELLER PÅ PLATS I MITT LILLA TORP; En reading där du är med och kan ställa frågor under sessionens gång. Du bokar då in din tid via den här länken.


INVESTERING; 1 700 SEK

BETALNING; Sker innan readingen utförs, detaljerade uppgifter kommer i din bokningsbekräftelse.


För en korrekt läsning av din karta ange korrekt födelsetid.