Vad roligt att ni vill stanna tiden och investera i minnen som aldrig bleknar. Jag skulle vilja veta lite mer om dig och den fotografering du vill göra men framförallt vill jag berätta mer för dig hur en fotografering med mig går till.

Utifrån det val du gör kommer vi tillsammans komma vi fram till i vilken miljö fotograferingen ska utspela sig, vilken känsla vi ska bygga under den stund vi ses. Du väljer själv om du vill ha en hemma fotografering eller om vi ska vara utomhus. Olika platser lämpar sig olika bra, har ni något eget förslag tar jag gärna emot detta, då besöker jag själv platsen innan vi ska ha vår fotografering, allt för att ljus och fysiska förhållanden ska bli de bästa inför vårt möte. Annars har jag självklart mina guldkorn som vi kan använda oss av. Skulle det vid avtalad tid visa sig att vädret inte är på vår sida så bokar vi självklart om till ett annat tillfälle kostnadsfritt (gäller utomhusfotografering).


Såhär går en fotografering till

När vi träffas för att genomföra er fotografering kommer jag ha ett till stor del dokumentärt arbetssätt för att fånga naturliga rörelser och ögonblick. Du kommer få olika uppgifter, lekar och röra er inom vissa områden varvat med finna poser som ska kännas naturliga för er framför kameran. Oavsett om du är är den som gärna gärna låter andra stå framför kameran eller född till linslus så gör vi detta till en naturlig, mysig och rolig stund. Har du barn med mycket spring i benen så är detta inte ett problem, jag har vanan inne och att fånga barn i farten är bland det bästa jag vet.


För att fånga stunden har jag ett dokumentärt fotograferande som fångar det som sker, samspelet mellan människor och omgivningen. Genom ett berättande bildspråk fångar jag det som händer och jag kommer inte i huvudsak vara med och derigera i den scen som utspelar sig. Från gör jag ett urval och bearbetar varje enskild bild för att rätt känsla ska finnas vi varje ögonblick.Malin Ljungquist, Barnfotografering, barn fotografering, barn fotograf, hemma fotografering, Fotograf Örebro, lifestyle

Bokning

Inget kommer att hända föränn ni tar kontakt, enklast för dig är att fylla i formuläret längre ner sen återkopplar jag till er.

Efter vår första kontakt skräddarsyr jag ett förslag till er utifrån vårat samtal. Plats, tid, vilken typ av fotografering och ingående detaljer om hur vi ska fånga just ert ögonblick.

Malin Ljungquist, Barnfotografering, barn fotografering, barn fotograf, hemma fotografering, Fotograf Örebro, lifestyle

Konservering

Utifrån vilket ögonblick ni vill fånga kommer jag att anpassa mitt arbetssätt. Står barnen i fokus är leken det bästa sättet att fånga härliga minnen. Genom att varva en dokumentär fotostil, med lek och samvaro skapar vi tillsammans stunder att fånga.


Malin Ljungquist, Barnfotografering, barn fotografering, barn fotograf, hemma fotografering, Fotograf Örebro, lifestyle

Bearbetning

Jag går igenom varje enskild bild och bearbetar dem alla enskilt för få bilden att möta den känsla som vi vill fånga. Under bearbetningsprocessen plockar jag fram ett urval på 30 bilder som ni kommer kunna välja bland.

Malin Ljungquist, Barnfotografering, barn fotografering, barn fotograf, hemma fotografering, Fotograf Örebro, lifestyle

Leverans

Bilderna är klara och ni ska nu få ta del av vad vi har skapat. Vid samtliga fotograferingar kommer ni kunna ta del av bilderna digitalt.  

Vill ni förvalta er investering i en förstoring eller fotobok hjälper jag er gärna så ni får ut det mesta ur era bilder.


Var ska vi ta dina bilder?

Malin Ljungquist, Barnfotografering, barn fotografering, barn fotograf, hemma fotografering, Fotograf Örebro, lifestyle

Hemma, är en känsla

Du sätter nyckeln i dörren, kanske den behöver ett litet lätt knyck för att kunna få upp låset. Allt är som det ska, lukten, ljuden och känslan. Luckan till nyckelskåpet som nästan alltid är öppet. Ljudet av skorna som når golvet i den välbekanta skohögen. Doften som du mött så många gånger. Jag möts av känslan, känslan av att komma hem.

Att fånga sina minnen precis där hjärtat bor. Fånga dom där små detaljerna och känslorna precis där de hör hemma. Genom att blanda ett dokumentärt fotograferande med viss regi skapar vi bilder med rörelse, värme och närhet tillsammans.

Naturen, mitt andra hem

Känslan när bildörren stängs, du tar det första andetaget innan strax innan du tar det första steget. Du blundar och andas in ännu en gång, andas in känslan av att vara här och nu,

Oavsett var vi är i naturen så har vi den vackraste scenen för bilder, ingen fotostudio slår miljön att få ta bilder utomhus. Det naturliga ljuset och årets alla årstider är alla med och bidrar till magiska bilder. Oavsett vilken säsong vi är i så har jag mina guldkorn för att bygga rät miljö för dina bilder.


Vad vill ni göra med bilderna?

Digitalt webbalbum

Du får tillgång till dina bilder via ett personligt webbalbum. Här kan du välja vilka bilder du vill investera i och spara för framtiden. Bilderna du köper får du tillgängliga i både ett webbanpassat format (lämar sig till sociala medier och hemsidor) och ett större format som du kan använda när du ska framkalla dina bilder. Mitt råd är att framkalla dina bilder, släpp dem fria och lås inte in dom i datorn.

Få ut bilderna på papper

Känslan av att se en bild på riktig. Hålla den i handen kunna använda alla sinnen väcker dina minnen. Se bilden på väggen varje morgon du vaknar eller minnas stunden över en kopp kaffe från köksbordet. Stunder är värda att ses och komma fram. Låt bilderna tala till dig från den plats du gillar mest.

Vill du ha dina bilder på papper har jag noga utvalda leverantörer som ger den den bästa kvalitén på dina bilder. Vill du även ha hjälp med att få de inramade så ordnar vi självklart det.

Låt dem hänga fritt

Fyll den där bit vägg du har hemma som du alltid velat göra något speciellt med. Eller kanske dags att byta ut den där tavlan som egentligen inte säger dig så mycket till en bild som talar till ditt hjärta.

Oavsett hur du vill hänga dina bilder på väggen så har jag lösningen, Klassiska hängningar i form av inglasade bilder i ram. Art Plate collage om du vill ha ett arrangemang för att visa upp flera av era bilder. Art Plate collagen kommer i olika former och utföranden. Allt kan du få veta mera om när vi talas vid.

En bild är mer än tusen ord

Att sitta och bläddra igenom dina bilder i en fotobok tillsammans någon för att minnas det som varit är oroligt fin stund.

Jag har noga valt ut min leverantör för fotoböcker då detta är något jag håller varmt om hjärtat. När ni får många favoriter från er fotografering så är detta ett perfekt sätt att samla era bilder, eller varför inte ge bort i present.

Vad händer sen?

Efter avslutad fotografering kommer jag ta med mig det vi fångat tillsammans göra ett urval och bearbeta dem, det är två veckors leveranstid tills ni får ta del av vad vi skapat. 

Utifrån det urval av bilderna jag tagit fram och bearbetat kommer ni att kunna välja ut vilka bilder ni vill ha och hur ni vill ha dem levererade. Tänk redan nu ut vad vill du göra med bilderna, är det en vägg som ska fyllas. Eller ska den där fotoboken göras?

Betalning sker via Swish eller faktura. Jag fakturerar idag via vårat familjeföretag PeO Ljungquist AB, vid fakturering ska betalning ske inom 10 dagar. När full betalning erlagd får ni tillgång till bilderna digitalt och produkter beställs från fotograferingen. För att kunna lägga 100% fokus på dig och er fotografering gör jag ett begränsat antal fotograferingar varje månad.

[maj - Fullbokad] [Juni - 1 tid kvar] [juli -2 tider kvar]

När du fått dina bilder ingår alltid

- Introduktionssamtal
- Produktkonsultation
- Personligt utformad fotografering
- Minst två timmar tillsammans med mig
- Ni väjer tempo, jag hänger på
- Personligt digitalt galleri
- Urval på minst 30 bilder
- Alla bilder varsamt bearbetade
- Fem digitalt högupplösta bilder
- Möjlighet att beställa era förstoringar och produkter direkt ur webbutiken, smidigt och enkelt


Bokningsförfrågan

Böja med att fylla i ditt namn, när jag mottagit dina uppgifter återkommer jag för att skräddarsy er fotografering.

Barnfotografering, barn fotografering, barn fotograf, sommar fotografering, Fotograf Örebro, barn foto, storytelling