Projekt Livet

92 FAMILJER SÖKTE TILL PROJEKTET, SEN STÄNGDE JAG NER ANSÖKNINGARNA. JAG TRÄFFADE 16 FAMILJER OCH NU FÖLJER JAG DERAS VARDAG.

Tänk dig att gå in i ett rum, ett rum fyllt av känslor och minnen. Minnena är dina egna, känslorna är dina egna och det du ser är stunderna i livet. Stunder som du än gång upplevt som liten eller önskade att uppleva. Längtan till det som skulle kunnat vara en del av ditt liv, längtan till det som varit och kanske igenkänningen i vad du upplever precis just nu.

Tänk att gå in i ett rum, ett rum fyllt av samhörighet. Dina minnen och dina upplevelser är något som inte bara du gått igenom. Glädjen, skratten, tårarna, gemenskapen och ensamheten, vad innebär det att bli förälder?

Känslan av att detta är de bästa jag gjort som går precis hand i hand med känslan av att detta är det värsta jag gjort!

"Precis just det du berättar, jag känner igen mig så mycket i det." Vetskapen om att det du upplever har någon annan också upplevt. För mig var det en så lugnande kommentar när jag hörde den första gången. Jag var inte ensam!

Genom att göra en unik fotoutställning vill jag visa hur resan är målet. Kan jag sänka axlarna på en föräldrar och hen kan få känna känslan av tillhörighet. Känslan av att det är inte bara jag som åker i livets berg - och - dalbana.

Projektet var en del av mitt skolarbete under min Fotoutbildning på Hellidens folkhögskola.