Human Design | coming to meet


13.00 | 30 juni | Annlin på Landet, Stora Mellösa (Örebro)

Sista anmälningsdag 20 juni


Kom och prata Human Design med med andra som vill förstå lite mer om sig själv och sin omvärld. Under träffen dyker vi in i Human Design och alla dess teman. Vi utgår från varandras kartor, erfarenheter, frågor funderingar och kunskap. Det här är en plats för dig oavsett förkunskaper i Human Design.


Meningen med träffen är att utbyta erfarenheter. Möta dig själv i mötet med andra.


Vi inleder träffen där vi utforskar några av Human Designs teman, utbyter erfarenheter och upplevelser. Delas in i både olika par och grupper för att utbyta erfarenheter utifrån våra olika kartors definition och odefinition. För att sedan avsluta träffen med fria samtal och möten utifrån gruppens önskemål.


Är det något speciellt du vill utforska, diskutera eller se över som tema inom Human Design. Du är mer än välkommen att berätta i fritextfältet vid anmälan.


Under träffen bjuds det på tilltugg i form av fika. Meddela specialkost vid anmälan.


Välkommen!


300 SEK (för att dela på kostnad av lokal + tilltugg)

faktureras till angiven mejladressKommer du med kollektivtrafik går det bussar från Örebro till Stora Mellösa och önskar du transport från tågstationen/Örebro så ordnar vi transport.

För att planera par och gruppindelingar får du gärna dela med dig av dina uppgifter så vi kan ta fram din karta inför träffen.


Åkerby Stora Mellösa