JINJA | from heart

"EN PLATS DÄR JAG KAN JOBBA FRITT FRÅN HJÄRTAT"


Mitt företagande böjande i mitt skapande av fotografier men är idag mycket mer än så. För vissa är ett företag något du gör eller sysselsätter dig med, för mig är det det jag gör varje dag, varje sekund och varje minut. Mitt företag är jag.


I JINJA har jag samlat all mina erfarenheter som tagit mig där jag är idag och är en plats där jag får jobba helt fritt från hjärtat. Med hjärta.


Välkommen!

Human Design


Genom att ta del av din egen karta, hitta din energi typ och följa din strategi i livet har du möjlighet att lära känna dig själv på ett helt nytt sätt och få en djupare förståelse för vem du är och varför du tänker, känner och reagerar som du gör. Både när du är själv eller interagerar med andra.

Vill du prata Human Design med mig?

Boka en reading

VILKEN READING SKA DU BOKA

Du har ingen erfarenhet eller vill ha grunden i Human Desing

Energityp, strategi och auktoritet
Här är den absoluta grunden i Human Design. Jag hjälper dig att ta fram din karta och du får en introduktion till den viktigaste nyckeln i Human Design. Din energityp, strategi och auktoritet. 30 minuter - endast via zoom
750 SEK

Grundläggande läsning
Vi går igenom hur din karta är uppbyggd energityp, strategi, auktouritet och profil. Hur din energin rör sig i dig enligt Human Design. Läsningen tar ca. 60 min men avsätt två timmar för lite för och eftersnack.
1 700 SEK

Du vill veta mer om dina superstyrkor eller ditt livssyfte

Kanaler & Portar
Vi tar oss igenom dina kanaler och portar i kartan. Ser på gåvor, skuggor och de rädslor du kan ha aktiverade i kartan. Vad är dina superstyrkor och hur får du tillgång till dem. Läsningen tar ca. 60 min men avsätt två timmar för lite för och eftersnack.
1 700 SEK

Inkarnationskors
Vad är det du föddes in att göra i det här livet. Vad är du här för att bidra med och vad ville naturen med dig när du föddes. I en inkarnationskorsläsning går vi igenom ditt inkartationskors och dess portar. Vi djupdyker i samtliga gåvor och skuggsidor av dessa. Du får en djupgående förståelse för hur du funkar och hur du kommer närmare det som är syftet med ditt liv. Som en naturlig del i den här läsningen ser vi även djupare in i din personlighetsprofil. Läsningen tar ca. 60 min men avsätt två timmar för lite för och eftersnack
1 700 SEK

Du vill veta mer om hur du funkar i en specifik relation

Connection chart
Få en djupgående förståelse för två kartor och hur de samspelar med varandra. Få svar på frågor som; Vad kan hända när två personer kommer samman? Vilka center påverkar varandra och hur? Hur samspelar era två profiler med varandra och vilka superstyrkor får ni tillsammans? Läsningen tar den tid den tar för oss att ta oss igenom era kartor
2 200 SEK

GEMENSKAP

HUMAN DESIGN TRÄFF

14.00 | 24 Mars

Örebro


Kom och prata Human Design med med andra som vill förstå lite mer om sig själv och sin omvärld. Under träffen dyker vi in i Human Design och alla dess teman. Vi utgår från varandras kartor, erfarenheter, frågor funderingar och kunskap. Det här är en plats för dig oavsett förkunskaper i Human Design.


Meningen med träffen är att utbyta erfarenheter. Möta dig själv i mötet med andra.


Anmälnings stopp


WORKSHOP

HUMAN DESIGN

10.00 - 16.00 | 12 MAJ

Unika Samtal - Studio, NÄSSJÖLär känna dig själv och din omgivning genom Human Design. I denna workshop får du en grundläggande förståelse för dig själv och de i dina närmaste relationer.


Under helgen dyker vi ner i energityper, profiler och de olika kretsarna i din karta och de i dina närmaste relationer. Du behöver ingen förkunskap av Human Design innan workshopen och du får tillgång till min digitala introduktion av Human Design i sju delar för att förbereda dig inför workshopen.LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

sista anmälningsdag 15/4

READERS

10.00 | 25 MaJ

Plats anges utifrån antal anmälda


Kom och prata Human Design med med andra som insatta i Human Design och idag genomför readings eller inom kort vill starta upp sin verksamhet.


Vi utgår från Human Design dyker ner i det som vi brinner för. Det här är för dig som utforskat din egen karta. Har en djupare förståelse för systemet och har börjat göra reading av andras kartor och vill utbyta erfarenheter med andra.


LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

sista anmälningsdag 15/5

FÖRELÄSNING

FÖRELÄSNING

16:00 | 16 Juni

Örebro


Lär känna dig själv och din omgivning genom Human Design. I denna föreläsning för du får du en grundläggande förståelse för dig själv och hur du kan påbörja ditt Human Design experiment.


LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

sista anmälningsdag 10 juni

GEMENSKAP

HUMAN DESIGN TRÄFF

10:00 | 30 Juni

Annlin på Landet, Stora Mellösa (Örebro)


Kom och prata Human Design med med andra som vill förstå lite mer om sig själv och sin omvärld. Under träffen dyker vi in i Human Design och alla dess teman. Vi utgår från varandras kartor, erfarenheter, frågor funderingar och kunskap. Det här är en plats för dig oavsett förkunskaper i Human Design.


Meningen med träffen är att utbyta erfarenheter. Möta dig själv i mötet med andra.


LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

sista anmälningsdag 20 juni


MÄSSA

HÄLSOMÄSSA - HÄXANS DAG

31-1 AugustiUnder helgen kommer jag genomföra föreläsningar om Human Design systemet och hur du kommer igång med ditt eget Human Design Expermient. Jag hjälpte flera nyfikna att få fram sin unika karta över sitt eget design. Kortare läsningar av deras kartor och spännande samtal.  


Stort tack till Regina för möjligheten. Vill du läsa mer om Häxans dag, en hälsomässa kan du läsa mer om deras verksamhet som nu är inne på 13 året.


LÄS MER HÄR


RETREAT

LEV LIVET FULLT UT.


Lär känna dig själv och din omgivning genom Human Design. I denna workshop får du en grundläggande förståelse för dig själv och de i din närmaste relationer.


Få ett avbrott i vardagen och landa i sig själv. Med jämna mellanrum anordnar jag olika typer av event. Allt med röda tråden att lära känna dig själv lite mer och bara vara närvarande i nuet.


Dessa publiceras här eller via min Instagram


Mer info kommer


Vill du lära dig mer om Human Design?


Jag åker i hela Sverige och föreläser om Human Design och hur du kan komma igång med ditt experiment. Har du några vänner, en förening eller grupp som vill veta mer om vad Human Design är?

Hör av dig så sätter vi samman en kväll då ni får lära er mer!


TIDIGARE


Under helgen var jag på plats för att svara på dina frågor om Human Design. Genomförde korta introduktions läsningar av kartor och berättade om Human Design systemet.

Lyssna på Spotify

TIDIGARE


Glastonbury & Tintagel, England 18-24 Augusti
Under 7 dagar följer och deltar jag med Anna Indra Larsson, Lena Shikina Rose deras resesällskap på en andlig resa i mystikens England. Vi besöker historiska, magiska och mytomsbundna platser i England. Du kan lyssna till min resa tillsammans i 6 delar på spotify,

Lyssna på Spotify

TIDIGARE


Jag och Emelie pratar om Human Design i familjen. Vad kan Human Design göra när det gäller våra barn och våra relationer?

Vi djupdyker i min familjs karta och går igenom energityper, profiler och energicenter. Vad händer när vi kommer samman som familj.

Lyssna på Spotify

TIDIGARE


Jag mötte mässans besökare och pratade Human Design och hade fullsatt med introduktionsläsning av besökarnas kartor efter mässan sammanställde jag kartorna och mejlade ut det vi gått igenom.

Jag höll även min inspirations föreläsning "Välkommen till mitt Human Design experiment".

mer om orsamässan (Facebook grupp)

TIDIGARE


Fullsatt inspriationsföreläsning om Human Design. I föreläsningen utgick jag från mitt eget Human Desig experiment för att skapa en förståelse för deltagarna hur de kan använda sin karta för att förstå sig själv och människor i sin omgining.

Är du intresserad av att gå på en inspriationsföreläsning, skicka en intresseanmälan så meddelar jag dig nästa gång jag bokar in en föreläsning.

Intresseanmälan

TIDIGARE


Under helgen genomförde jag två kostnadsfria föreläsningar om Human Design systemet och min upplevelse av mitt Human Design experiment. Jag hjälpte flera nyfikna att få fram sin unika karta över sitt eget design. Kortare läsningar av deras kartor och spännande samtal.

Stort tack till Regina för möjligheten. Vill du läsa mer om Häxans dag, en hälsomässa kan du läsa mer om deras verksamhet som nu är inne på 12 året.

Häxans dag | facebook sida