JINJA | from heart

"EN PLATS DÄR JAG KAN JOBBA FRITT FRÅN HJÄRTAT"


Mitt företagande böjande i mitt skapande av fotografier men är idag mycket mer än så. För vissa är ett företag något du gör eller sysselsätter dig med, för mig är det det jag gör varje dag, varje sekund och varje minut. Mitt företag är jag.


I JINJA har jag samlat all mina erfarenheter som tagit mig där jag är idag och är en plats där jag får jobba helt fritt från hjärtat. Med hjärta.


Välkommen!
Vill du boka in en stund med Malin, det gör du via den här sidan.

BOKA EN STUND MED MALINAKTUELLT

Human Design

ETT SYSTEM FÖR DJUPARE SJÄLVKÄNNEDOM.

Boka en egen läsning av din kartaHuman Design är ett system där du kan se dina styrkor och hur du påverkas av människor om kring dig. Enligt systemet föds du med en energi som är din, medveten och omedveten. Det finns ingen som är precis som du och du har något unikt att bidra med till den här världen.


Genom att ta del av din egen karta, hitta din energi typ och följa din strategi i livet har du möjlighet att lära känna dig själv på ett helt nytt sätt och få en djupare förståelse för vem du är och varför du tänker, känner och reagerar som du gör. Både när du är själv eller interagerar med andra.


Vill du prata Human Design med mig?


DU BOKAR IN EN SITTNING HÄR


Fotouppdrag

JOURNEY OF THE SOUL

Glastonbury & Tintagel, England

18-24 Augusti


Under 7 dagar följer och deltar jag med Anna Indra Larsson och hennes resesällskap på en andlig resa i mystikens England.


Vi besöker historiska, magiska och mytomsbundna platser i England. Du kan följa både min fysiska och inre resa via min podd och instagram.


Instagram; JINJA | from heart

Podd; JINJA | from heart
Mässa

MYSTERIUMMÄSSAN

Åhaga, Borås


Kom och prata Human Design med mig. Under helgen finns jag på plats för att svara på dina frågor om Human Design. Vill du göra en introduktions läsning av din karta så bokar du in en sittning på plats så går vi igenom din karta och efter mässan sammanställer jag det vi gått igenom och du får ett mejl med grunden till din Human Design.


Hoppas att vi ses i Borås.

10.00-18.00 | 4 November

11.00-16.00 | 5 November


LÄS MER OM MYSTERIUMMÄSSAN
Event

LEV LIVET FULLT UT.

KommandeFå ett avbrott i vardagen och landa i sig själv. Med jämna mellanrum anordnar jag olika typer av event. Allt med röda tråden att lära känna dig själv lite mer och bara vara närvarande i nuet.


Dessa publiceras här eller via min InstagramJINJA | from heartTIDIGARE


Jag och Emelie pratar om Human Design i familjen. Vad kan Human Design göra när det gäller våra barn och våra relationer?

Vi djupdyker i min familjs karta och går igenom energityper, profiler och energicenter. Vad händer när vi kommer samman som familj.

Lyssna på Spotify

TIDIGARE


Jag mötte mässans besökare och pratade Human Design och hade fullsatt med introduktionsläsning av besökarnas kartor efter mässan sammanställde jag kartorna och mejlade ut det vi gått igenom.

Jag höll även min inspirations föreläsning "Välkommen till mitt Human Design experiment".

mer om orsamässan (Facebook grupp)

TIDIGARE


Fullsatt inspriationsföreläsning om Human Design. I föreläsningen utgick jag från mitt eget Human Desig experiment för att skapa en förståelse för deltagarna hur de kan använda sin karta för att förstå sig själv och människor i sin omgining.

Är du intresserad av att gå på en inspriationsföreläsning, skicka en intresseanmälan så meddelar jag dig nästa gång jag bokar in en föreläsning.

Intresseanmälan

TIDIGARE


Under helgen genomförde jag två kostnadsfria föreläsningar om Human Design systemet och min upplevelse av mitt Human Design experiment. Jag hjälpte flera nyfikna att få fram sin unika karta över sitt eget design. Kortare läsningar av deras kartor och spännande samtal.

Stort tack till Regina för möjligheten. Vill du läsa mer om Häxans dag, en hälsomässa kan du läsa mer om deras verksamhet som nu är inne på 12 året.

Häxans dag | facebook sida