JINJA | from heart

"EN PLATS DÄR JAG KAN JOBBA FRITT FRÅN HJÄRTAT"


Mitt företagande böjande i mitt skapande av fotografier men är idag mycket mer än så. För vissa är ett företag något du gör eller sysselsätter dig med, för mig är det det jag gör varje dag, varje sekund och varje minut. Mitt företag är jag.


I JINJA har jag samlat all mina erfarenheter som tagit mig där jag är idag och är en plats där jag får jobba helt fritt från hjärtat. Med hjärta.


Välkommen!
Vill du boka in en stund med Malin, det gör du via den här sidan.

BOKA EN STUND MED MALINAKTUELLT

Human Design

ETT SYSTEM FÖR DJUPARE SJÄLVKÄNNEDOM.

Boka en egen läsning av din kartaHuman Design är ett system där du kan se dina styrkor och hur du påverkas av människor om kring dig. Enligt systemet föds du med en energi som är din, medveten och omedveten. Det finns ingen som är precis som du och du har något unikt att bidra med till den här världen.


Genom att ta del av din egen karta, hitta din energi typ och följa din strategi i livet har du möjlighet att lära känna dig själv på ett helt nytt sätt och få en djupare förståelse för vem du är och varför du tänker, känner och reagerar som du gör. Både när du är själv eller interagerar med andra.


Vill du prata Human Design med mig?


DU BOKAR IN EN SITTNING HÄR


Mässa

ORSA MÄSSAN, KROPP & SJÄL.

Orsa-Skattunge Hembygdsförening, Orsa

29 April | 30 April


Kom och prata Human Design med mig. Under helgen finns jag på plats för att svara på dina frågor om Human Design. Vill du göra en introduktions läsning av din karta så bokar du in en sittning på plats så går vi igenom din karta och efter mässan sammanställer jag det vi gått igenom och du får ett mejl med grunden till din Human Design.


Jag kommer även hålla min inspirations föreläsning "Välkommen till mitt Human Design experiment". Tider för detta hittar du på mässans schema för helgen när detta läggs för helgen.


Hoppas att vi ses i Orsa.

10.00-18.00 | 29 April

10.00-15.00 | 30 April


LÄS MER OM ORSAMÄSSAN

Event

LEV LIVET FULLT UT.

KommandeFå ett avbrott i vardagen och landa i sig själv. Med jämna mellanrum anordnar jag olika typer av event. Allt med röda tråden att lära känna dig själv lite mer och bara vara närvarande i nuet.


Dessa publiceras här eller via min Instagram


JINJA | from heartMässa

MYSTERIUMMÄSSAN

Åhaga, Borås


Kom och prata Human Design med mig. Under helgen finns jag på plats för att svara på dina frågor om Human Design. Vill du göra en introduktions läsning av din karta så bokar du in en sittning på plats så går vi igenom din karta och efter mässan sammanställer jag det vi gått igenom och du får ett mejl med grunden till din Human Design.


Hoppas att vi ses i Borås.

10.00-18.00 | 4 November

11.00-16.00 | 5 November


LÄS MER OM MYSTERIUMMÄSSAN


TIDIGARE


Fullsatt inspriationsföreläsning om Human Design. I föreläsningen utgick jag från mitt eget Human Desig experiment för att skapa en förståelse för deltagarna hur de kan använda sin karta för att förstå sig själv och människor i sin omgining.

Är du intresserad av att gå på en inspriationsföreläsning, skicka en intresseanmälan så meddelar jag dig nästa gång jag bokar in en föreläsning.

Intresseanmälan

TIDIGARE


Under helgen genomförde jag två kostnadsfria föreläsningar om Human Design systemet och min upplevelse av mitt Human Design experiment. Jag hjälpte flera nyfikna att få fram sin unika karta över sitt eget design. Kortare läsningar av deras kartor och spännande samtal.

Stort tack till Regina för möjligheten. Vill du läsa mer om Häxans dag, en hälsomässa kan du läsa mer om deras verksamhet som nu är inne på 12 året.

Häxans dag | facebook sida