JINJA | from heart

"EN PLATS DÄR JAG KAN JOBBA FRITT FRÅN HJÄRTAT"


Mitt företagande böjande i mitt skapande av fotografier men är idag mycket mer än så. För vissa är ett företag något du gör eller sysselsätter dig med, för mig är det det jag gör varje dag, varje sekund och varje minut. Mitt företag är jag.


I JINJA har jag samlat all mina erfarenheter som tagit mig där jag är idag och är en plats där jag får jobba helt fritt från hjärtat. Med hjärta.


Välkommen!AKTUELLT

Hälsomässa - Häxans dag

4-5 FEBRUARI, Busåkers Gästgifargård - Borlänge


Kom och prata Human Design med mig. Under helgen genomför jag två kostnadsfria föreläsningar om Human Design systemet och min upplevelse av mitt Human Design experiment.


Under helgen kan jag hjälpa dig att få fram din unika karta över ditt eget design. Önskar du att boka en sittning där jag guidar dig genom din karta där du får veta mer om din unika energi bokar du en kortare sittning på plats eller förbokar en längre reading via denna länk.


Du hittar mer info om eventet här. Välkommen

Human Design

ETT SYSTEM FÖR DJUPARE SJÄLVKÄNNEDOM.


Human Design är ett system där du kan se dina styrkor och hur du påverkas av människor om kring dig. Enligt systemet föds du med en energi som är din, medveten och omedveten. Det finns ingen som är precis som du och du har något unikt att bidra med till den här världen.


Genom att ta del av din egen karta, hitta din energi typ och följa din strategi i livet har du möjlighet att lära känna dig själv på ett helt nytt sätt och få en djupare förståelse för vem du är och varför du tänker, känner och reagerar som du gör. Både när du är själv eller interagerar med andra.


Under 2023 och 2024 vidareutbildar jag mig i Human Design systemet hos Emelie Eriksson och söker där av personer som jag kan fördjupa mig i deras karta.


Vill du prata Human Design med mig? Boka in dig här.Event

LEV LIVET FULLT UT.


Få ett avbrott i vardagen och landa i sig själv. Med jämna mellanrum anordnar jag olika typer av event. Allt med röda tråden att lära känna dig själv lite mer och bara vara närvarande i nuet.


Dessa publiceras här eller via min Instagram - JINJA | from heart